Peace and love :) jag också niclas








HEMMA IGEN FRÅN PEACE AND LOVE :)

Nu e ja hemma igen, eller kom till mathe typ runt kl 1 i natt. :) det har vart kul, men det hade varit mycket roligare fall om jag var frisk, en dag spydde jag bara för jag mådde så dåligt. sen e det klart att man blir bättre när man ska åka hem, typiskt. och den där jävla värmen, jag vill bara att det ska börja snöa, e så trött på solen ^^.. Såg tyvär bara 4 band, fast volbeat jätte lite bara för jag mådde dåligt, sen såg jag dia psalma, hade hoppats på att dom skulle vara bättre faktiskt. iaf i slutet med låten luft tappade dom det, sen såg jag kalle bah och jerry williams.
 jag hade nästan roligast i bilen på hem resan, men jag tror tysken blev ganska trött på mig . Nästa år skiter vi nog i peace and love. det var för mycket folk och oplanerat, vi stod i timmar i evigheter, tält jätte tät intill. man fick inge space alls. jag sa åt flera st som jobbade där, dom visste knappt vad dom gjorde, eller vad dom skulle göra. sen hade dom också flyttat festivalområdet enu längre bort, man fick gå typ 20 minuter en halv timme. och i den värmen var det en evighet, så nästa år blir det utomlands, eller arvik. Peace and love har tappat stinget. dom skulle hållt sig till 20 000. Tyvär. en 3a av 5a .

Nu e det bara å sitta och vänta på kuggnäsfestivalen som är om 32 dar. och jag hoppas det inte är så varmt då, för det tar typ en timme att bara gå till den långgrunda sjön.
Jag gjorde min 4de tatuering också, Nocturnal på ryggen. kostade 500 bara så det var okej, Svullo gjorde en döskalle också, igentligen skit dumt nu när det e så vart , så får vi inte bada eller vara i solen.




Wupp nu drar vi till peace And love i 7dar :D



börjar bli skit taggad nu :D snart ska ja åka & lämna mina grejer hos niclas, sen ska ja hem till min sötnos & kolla på hanibal, och imorgon vid 12 åker vi :D Full bil. nöjje, har kamran med mig också så biler kommer tas. & vi kommer vara runt 15 pers , så det e najs som fan, Cya när ja kommer tillbacks :) Puss&kram



Utö - midsommar, inte nästa år igen.


Fan det va skit fint väder på morgonen, blev as glad, men sen när vi kom till ön, började det ösregna. men det va iaf varmt i luften, och jätte mycket folk man kände dära, så det va trevligt. det börj med att vi skulle köpa tält på öb, det sista tältet kvar, sen åkte ja,stofe & malin och hämtade svullo och fia, och börja åka in mot stan, till årsta, då kom vi på fan det ligger ju vid dalarö så vi fick åka tillbacka, när vi va framme hade båten åkt, så vi fick vänta i 2 timmar. men det va iaf varmt då, sen kom vi fram och träffa alla. det blev mycket bråk också, små snefyllor, Emil åkte in på sjukhuset för han blev av med tänderna * stakarn. men det va en mysig midsommar endå, vi hade iaf midsommar mat ens om inte så många ville anstränga sig, bara sitta och dricka som vanligt ^^ har ju bara sovit 4 timmar, så är extremt trött nu, har precis packat till peace and love också, vi åker om 2 dar :D efter den veckan kommer jag va död, iaf att åka och höra Ärtis och Sebbes skämt hela 6 dar.






BANDITFEST på harry b james,



det va fan skit kul xD fast slitet nr man kommer ditt kl 20, det va proppat vid 22, men det va kul som fan, och träffa as mycket sköna människor, fast fan dom borde bygga ut, man kan knappt gå någonstans där :/ man fick både tjej och kill ragg, haha men folk fattar inte att man har pojkvän, märks det :P  sen drog vi svarttaxig jag,nattis,niclas och nån random som skulle hem, så åkte vi och hämta upp ärthuvet och senare åkte jag till min bejb, & däcka typ :/ & nu väntar jag på stoffe som ska komma och hämta mig, så ska vi hämta resten av packet & köpa tält,mat mm.. till midsommar :)



god kväll :) 16/6-09

Mitt hår skulle bli så här, (jag & tommie i sommras 08) men istället blev det typ rött :/ så man får väll färga nåra tusen gånger till, bild kommer, senare :) men pernilla & victor sa iaf att det va finare en när jag var blond :) så smaken ä väll som baken ;))
Imorn ska jag träffa kia, och dra på bandit fest :D på harry b james fyllenöjja :D see u there ;)







Ny hårfärg :D

imorn, ska jag bli brunett igen, med slingor. lite brunrött typ, jag hoppas att det blir bra, för man vet ju fan aldrig med såna där färger :P idag gymma jag och catja också (Eriksdalsbadet) helt död, inte gymat på 1 månad bara för min hosta som aldrig går över :/ nått fel ... typ hostar upp lungorna snart. men medans vi gymade kolla vi på tyrabanks show å det handla typ om en pappa som horade runt med sin dotter (pimp), helt sjukt att man vill att sin egen dotter ska va hora :S och att han hade vaxat hennes fitta i tv? vem vill göra det på sin dotter, sjuk i huvet. och att hon tillät det, dom är knäppa dom där amerikanarna.







Wupp wupp. Min blogg kommer äga - nocturnal

Bara för alla andra skaffar blogg, ska jag också kolla vad som är det roliga med det hela :) .. så läs min blogg :D
längtar som fan till Fredag , då äre midsommar :D å vi ska till utö & röjja. man får ju hoppas att det inte regnar. :/

Sen har man ju tagit studenten nu, det va kul förutom snefyllan :P så nu e man äntligen arbetslös. matt .
Tack iaf dom som försökte göra min dag <3





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0