Helg = Bandit,malibu & fest hos johan :)



(skit blixtriga ;O)


I Torsdag var det banditfest på harry b som vanligt :) det va najs gick inte åt så mycket pengar bara för vi blev bjudna . men det va inte så mycket folk där bara för dan innan löning :P. i fredags var det tjejmiddag hos Sandra, bilder kommer, sen på kvällen mötte vi upp catja och drog till malibu där vi träffade marie mfl. & sen harrys. på lördagen drog vi till johan i skogås på fest.  najs helg <3


saknar min bby. Rip <3



Tutte Frida Fernström Gustavsson

sommaren 08. innan hon lämnade oss. <3 bild av li


Beroendeframkallande : YÄY ! ny tatuering..


nej den e inte så där kletig. & inte helt färdig heller :) Tack Tysk.


Anna Anka = idol? .. hä? skulle inte tro det.

Fattar inte nu börjar alla se "Anna Anka" som idol. jag tycker dock hon är bortskämd, som igentligen inte har några pengar alls. bara lever på sin man. och gör ingenting annat än tränar och skämer bort henne själv :/
Fattar inte vad folk ser i henne. hon har till och med nanny till sina barn , fast hon är hemma fru.
hon har säkert vart en normal och bra tjej men förendrats till något som iaf inte jag gillar.

dom andra 2 i Svenska hollywoodfruar. Maria & Agnes - Nicole är iaf okej visst den ena är också extremt bortskämd men tar iaf hand om sina egna barn och den andra har eget företag och inte ens en man.
dom ser jag upp till. man ser ju inte upp till någon 35 bortskämt fru med för mycket bootox. lixom :/

Men älskar fan det där pogramet. se hur folk ser och tänker om saker. som vi inte ens har. helt sjukt igentligen :P


(anna anka 35 år? ,min mamma ser yngre ut)

 

Tv 3. kl 21.00 2st avsnitt kvar av 4ra

 

 



ja må han leva . uti hundrande år ..



Mitt kära ex micke, fyllde 19 :) så träffa dom på harry b james igår. det va najs. men inte alls mycket folk som jag trodde det skulle vara. åh nu längtar jag till torsdag. BANDITFEST XD och ska nog se flickan som lekte med elden i veckan, med jocke om det blir av :)


 



16 oktober fixar jag mitt körsbär (lillgatan i solna)



Vet bara inte till vilken? ;O

(kan ju inte bli hundra likadant, för jag redan har körsbäret)




Patrick Swayze död i natt :O

Nooooooooooow. Snyggingen Patrick Swayze dog i natt. efter ha kämpat sin cancer i 20 mån.
Sen jag såg Dirty dancing. blev jag halft kär i han, hans charm och snygga kropp.
Säger Bara Rest in peace <3





Mina 2 M är nu borta. man känner sig så ensam just nu ..


Börjat inse att ..


jag gillar att hålla på med mina naglar. xD så kanske ska börja med nån ny hobby. nu iaf när jag är arbetslös.
så den 25 när jag får pengar, ska jag åka och köpa nya nagelack. för alla mina andra har torkat ut. tyvär. å sen ska ja köpa piercingar och andra smycken. idag gjorde jag blått i toppen och guld glitter på. som man kanske inte ser så tydligt. för jag fick använda webcam, för min kamra e borta just nu. tyvär har jag inte så långa naglar just nu eller lös . men det kommer :) PUSS



 

 


Rough stuff Värmdö

Nu är det helg & ikväll ska vi åka til värmdö. Rogh stuff. värmdös raggarklubb. tyvär har dom bara fest 2ggr per år. men det e kul som fan :D.. och jag hoppas kvällen blir rolig. ens min j*vlar hosta som jag har haft i 3 veckor nu. blir galen. så fick inte jobba idag :(. så vi åkte in till stan och skulle till gröna lunds gratis comviq dag. men vi han inte i tid. så vi har gått runt och druckit i stan. varit mysigt faktiskt. :)

men nu ska vi åka. bye bye <3


 


 


Andys babyland.

Idag träffade jag Annie min kära gamla kompis. vi hängde ihop för runt 4ra år sen. och var bästa vänner och gjorde bus. sen försvan hon till England skaffa kille och kom hem gravid XD.. och nu har kiera kommit. as söt och as glad unge. älskar fan glada ungar. som ler hela tiden. nu är hon typ 6 mån och vi drog till sickla andys baby land. visst att hon inte kan göra så mycket än. haha men bollarna gillade hon.



viper room haha xD..

Lördag och vi ville bara dra ut och tänkte dra till meduza, men man e ju så klart för liten, så vi drog till stjätte tunnan och drack mjöd. sen till viper room och träffade my & hennes kompisar. det va roligt. dansade,, men det har blivit mycket mindre folk där nu en va det var förut och inte lika mycket fjortisar. ps. alla börjar bli tofflar. ganska skönt att vara singel faktiskt.



RSS 2.0