Vegaträff & moonshine (ragga runt ragga runt)

Mhh.. gick upp halv 9 för att åka och jobba i liljeholmen, missa typ hela vega baren. tyvär men pengar behövs. kom dit vid 5. och började kröka då hade ju alla redan vart igång i flera timmar. och folk va dyngraka.
sen åkte vi in till stan,men det va inget spec liv där. och sen till moonshine.
hade as kul förutom att ölen tog slut lite för tidigt :P.  längtar till nästa träff :) ( bilder kommer )

The bridge . storpremiär.

igår (torsdag) Banditfest :D som det alltid är slutet av månaden. fast inte vart på dom på hela sommaren :O
det va roligt. runt 21, när det inte var proppat. men jag fattar inte varför dom har på samma ställe varje gång. Harry b james e najs. fast för litet. man får inte plats. och man får typ svindel.
jag hoppas värkligen dom har på meduza nästa gång. men det lär ju inte hända. :/ STORT MINUS.


Idag (Fredag) drog vi till the bridge. ja,emma,sandra och Stoffe. vi träffade li & Bella där med :)
det va ju gamla toxic. visste jag inte. men det va bättre musik nu iaf :)och ja hade as kul. fast vi inte va där så jätte länge. ska ju jobba imorn, matt men man behöver ju cash xD




PS: slingat håret :)

Filip & Fredrik :)

Firade min kära mor igår. inte så mycket att fira när man blir gamal, haha , vi var på resturang och jag åt oxfile. mmm mums . blodigt. och gott sen kom jossan och hämtade mig och jag sov hos henne i Tumba.
hon har det lite jobbigt nu. så man måste ställa upp <3<3

Men idag vakna jag och drog iväg för att träffa jessi med henne bror och några fler. vi skulle på vem kan slå filip & fredrik inspelning som publik. det började kvart i 5 och man fick 2korv,2öl/vatten,1kaffe och 1 glass kupong.
det va najs. så man satt där i värmen i publiken och typ svettades . när dom körde om flera och flera ggr.
men det va kul som fan iaf. och ska kanske följa med ditt nästa vecka med. men det får man väll se.
det slutade runt 22. och sen drog jag hem, så nu har jag precis dragit hem typ och ätit ost macka och oboy. och laddar ner dagens days pogram som jag missade i morse. fan.

Ps: Fredrik är ju så jävla snygg  . . . & rolig. grr, sån kille ska man fan hitta xD

man blir ju typ kära i båda av dom, hoppas dom aldrig slutar med tv :)










Känner mig stolt !

Catja ringde och väckte mig i torsdags. tänkte fan vissa e arbetslösa catja :P så frågar hon om jag vill jobba fredag och lördag. och jag tänkte shit va bra, behöver ju verkligen pengar.
så jag jobbade 2 dagar som köksbiträde, stående i 8a timmar, är inte normalt för mig . spaggettiben.
men jag är väldigt stolt över mig själv att ja drack i fredags hos kim som hade kräftskiva. och endå kom upp halv 8.
annars har inte helgen vart så speciell. skulle åka och fira nelly igentligen. men folk bangade och jag orkade inte åka dit själv, så vi drog till ollan i handen istället. och sen till tysken. och nu sitter jag och väntar på bussen , ska åka och fira min kära mor och sen hem till josefin.<3








Tisdag tisdag tisdag inte ens lill lördag

drog till ungdomsmottagningen, fan grymt bra att det finns igentligen. ringde i måndags fick tid i idag. perfekt när man endå inte har något att göra på dagarna. jag går på ungdomsmottagningen på värmdö. bara för det var nära skolan förut. och gillar inte nackas. det är mycket mer hemtrevligt på värmdös.
så prata jag med nattis. (som bor i haninge). tydligen måste dom boka tid as långt innan, bara för det är samma ungdomsmottagning inom allt. (handen,vendelsö,tungelsta mfl-) knäppt. fan inte okej.det e skönt att bara ringa och få tid på en gång. ny p-piller behövs.

senare på kvällen runt kl 20 ringer stoffe mig och frågar om jag ska till stan?. hmm. ja vet inte sa jag.. han ba Sebbe säger att du ska dit blablabla .. på nån comedygrej. najs. så jag sminkade mig och drog .
jag och stoffe kom in till stan vid 21 typ, då ringer jossan och sa att man blev tvungen och boka. ofcurs skit dum sebbe. det e gratis då måste man alltid boka. så vi drog till the treat nått ställe vid rådis. skit litet, och proppat med brats.
men det va mysigt. och jag va nykter ! =) *stolt!






















jag & emma = kräftor och tillsammans filmen :)





Idag drog jag till emma, vi fixade kräftor och skagenröra mackor, as gott. tänkte hyra män som hatar kvinnor men den hade tydligen inte kommit ut, bara på statoil :P.. så vi satte på tillsammans. skönaste filmen ever asså. kommunismen och socialismen är så jävla rolig. & bara så ni vet, drack jag inte. bara cola. emmas vin :D * nöjd nykterist !


har fofarande inte fått bilderna från i helgen. men dom kommer då kommer det fler roliga saker :)










jobba i agusti. lite gran så där .




jag och emma ska jobba 3 dar på findus jobb. najs när man e arbetslös :)




Urininflamation, blir ju sjuk på nått sätt hela tiden. matt.

ååh jag vill träna, men blir aldrig frisk, den här sommarn har ja haft lunginflamation,massa förskylningar, extrem hosta och nu urininflamation. som jag fick i lördags natt. då gjorde det så jävla ont. men nu börjar det gå över. Tack vare medicin <3 Fan va man måste tjäna när man kommer på mediciner xD kanske ska tänka på hur man bekämpar aids och tjäna nåra miljoner XD







Våra bästa år

Nu sitter jag å tankar ner dom senaste avsnitten, får våra bästa år.. tänk att det pogramet började på 60talet och fofarande finns. och i usa är dom 3 år förre. helt sjukt igentligen finns över 10 000 avsnitt.
igentligen är det ett jävla skit pogram med b-skådisar , men när man börjar kolla kan man fan inte sluta.
har kollat hela sommarn nu. och känns konstigt att missa ett avsnitt.


om du vill se.

tv 3 10.30 - 11.20 (vardagar)

www.days.nu kan du ladda ner avsnitt och det finns forum.






Du är nått som inte ens har något namn . . .


har fan inte sovit hemma på 3 dar :O så idag drar jag en nykter hemma kväll :) e så sjukt trött och så sjukt förbanad på en person som forsätter svika en om och om igen. fick reda på en sak igår. som gjorde mig så jävla besviken och förbannad, och att höra det från mina vänner. kändes enu mer hemskt. ajja jag visste vad jag gick in i från början men jag kan inte fatta hur en person kan vara så fram och tillbax, jag trodde verkligen inte på det som folk sa. jag trodde verkligen du kunde förbättra dig och göra allt du sa, men jag hade tydligen fel. IGEN! IGEN! IGEN!





(skratt kan man alltid fejka)



Kräftkalas & Sthlm crusing Nästa helg, längtar ..

Nästa helg helt spikad !. på Fredagen har Tysken sin inflyttningsfest och vi börjar med kräftkalas. :) och på lördagen är det ju sthlm crusing och moonshine, jag och nattis ska åka med jocke. om han pallar med oss haha :D längtar, kommer ju bli grymt. ragga runt och twista loss. <3


Va på rudan sen hos madde och badade & bastade =)



(jag & Cattis på rudan) (jag,cattis,wolf & nattis hos madde)


Idag chillade vi på stranden, fast vattnet va fan ganska kallt. men man har ju blivit en riktgit badkruka. båda raggar jockarna kom förbi sen också. mysigt. och jag skulle vara nykter för annars måste jag ge jocke 50 kr varje gång jag dricker, jag höll mig till kl 21 iaf. sen fick ja pröjsa hans mat. fan ! :P sen kom bombas,adde och manne förbi madde. jag och nattis drog endå ganska tidigt. har ju blivit förskyld igen från kuggnäs. finner inge nöjje i det. så måste igentligen ta det lungt. men det är ju jätte enkelt i det här fina vädret.
Tack Madde för allt du gör. du e extremt snäll som låter oss hänga och va hos er och äter upp er mat mm... <3





Hemma från kuggnäs igen.

3 :je året i rad som jag vart på kuggnäsfestivalen. man blit så jävla sliten men man har alltid så jävla kul.
men nästa år ska dom flytta ställe, till ett enu större. och hört rykten om att thule ska dit. så bara vänta ett år så e man där igen. :D






(bild från 2007)




RSS 2.0