Make up utbildning



Hittade en as grym make up utbildning, den innehöll typ allting, fin make up,praktik, sår mm.
så jag lockade med emma. och vi kanske är på att ta den i januari, om ingen av oss har fått något jobb.tyvär kostar den 42 000 .. men det e fan värt det om man värkligen vill bli något inom ämnet.
gå in på sidan och kolla och hänka med 2010. http://www.mariart.se

I går gick jag runt på värmdö också med Victor och lämnade in Cvn. lite överallt. jag hoppas verkligen att jag får napp. söker typ flera jobb per dag nu, och ingenting händer, så ska försöka dra till arbetsförmedlingen och kolla om man kan få lite pengar av dom, så man kan göra något med sitt liv . . . .





Bra Torsdag ..



Fan va ja har saknat kim, inte träffat han på evigjeter :) så jag drog hem till han efter jag vart på Begravning. och började kröka. efter några timmar kom, sebbedir,oscar och emma. och vi drog till villafest i nacka :) det va väll roligt, mycket killar, men tyvär va alla fula :P så jag drog hem vid 1. å det spö regnade och oskade. så min tv har typ pajjat för parabolen. matt. (bild sen i våras)

Va hos bernad .. :)

Bernad har flyttat till studentlägenhet, igår va vi där och festade, det va trevligt. mest chill och jan fyllde år .fan ja däckade på emma kl 1 :O .. och emma haha. strulade med manne, medans dom strulade däckade hon.
såg så jävla kul ut.men han blev nog lite matt. :P
älskar dig emma, fyllo xD nu längtar jag bara till helgen. så jävla hårt. då får man pengar också :) gaaah ..






ps : jag och mathe har gjort slut, tyvär men båda kände det på sig. :( kommer sakna dig piss mycket.och jag hoppas värkligen jag inte bryter ihop på fyllan och gör bort mig, har så jävla svårt med ex , och kommer ha det jätte svårt att acceptera det här i början och att se dig med någon annan kommer kännas. men kommer iaf alltid ha känslor för dig och kommer sakna att vakna upp med dig, du e så söt när du sover eller däckar </3







ÄR FRISK IGEN! :D



jag är frisk igen, eller jag hoppas att det inte kommer tillbax iaf :) tänkte ju lägga upp någon bild från helgen, men värken nattis eller carro, har lagt upp bilderna , ;@ .. ska börja använda min kamra nu, så det blir lite bilder :P
I går firade vi groth som fyllt 22. det var trevligt men jag fick ju släppa hem Mathe runt 24. lite för tidigt. men men kommer flera födelsedagar :) Jag knäckte iaf min första öl runt 15 så det var lungt, vart så sugen på alkohol hela veckan som jag legat inne och bara degat. var till och med hemma i fredags, jävligt ovanligt. men det va kul i lördags iaf så det årnade upp sig och jag och mathe blev samms, efter ett töntigt bråk i veckan, så det var skönt.


nu ska jag se färdigt på Walk the line. Han e ju bara för snygg!! ..




Sjuk igen :/ Lungenflamation om det stavas så :/

Har fan vart sjuk nästan hela sommaren nu, hostat och förskyld och igår fick jag reda på att jag har lungenflamation och ska gå på medicin i 10 dagar, men känner mig redan bättre :) och smittas inte.
så jag ska ut till helgen, men jag får inte vara i solen, det kommer ju bli ett problem för det ska va 25 grader med sol hela helgen. men men bara hoppas på det bästa. men nu är det tredjedagen jag ligger hemma, skit tråkitgt skulle till arbetsförmedligen,träffa kia mfl. men det får bli nästa vecka. :)
Kommer vara sjukt ultra pigg nästa vecka :D helt utvilad :D kommer bli najs.




jag & niclas på hans födelsedag :)



Om du käkar 200 g biffen på jensens fåru en biobiljett

bara så alla vet :) .. för övrigt är jag extremt hungrig men mamma har inte handlat, så finns ju knappt spaggetti hemma.
Det e fan inte ofta jag tar divbilder, men när jag väll gör det är jag extremt utråkad :P så nu ska jag åka iväg och hämta sims spelet och hoppas på att det ska bli bättre väder så man kan sitta på stranden och dricka öl.

Fick ett sms av niclas imorse kl 8 också, han kommer hem på Fredag från Gotland :D så vi ska kröka på lördag. kommer kännas konstigt att inte prata med han under veckan, brukar endå göra det nästan varje dag. men vill inte störra deras kärlekssemester, haha :)







Helgen slut igen.

Fan helgerna som är det roligaste, tar slut på engång. man hinner ju knappt göra något.
ens om jag är arbetslös, så finns det ju inget spec att göra på vardagarna, förutom att sova.

i Fredags hängde vi hos tomas iaf, dom flesta av dom vanliga. det va väll roligt. men luckten va inte okej :P jag & tysken hade sönder en stol också å han slog sig *
sorry tysk :) det var lite tråkigt att alla drog hem så tidigt men men , vi kom hem runt 2 halv 3. Sen på lördagen skulle jag igentligen åkt till American car show i Norrtälje, men mina kära vänner bangade, och dom andra hade redan åkt på morgonen, så jag sket i det och va hemma med Mathe <3 och dega. Unbeliveble har inte tagit det lungt på evigheter på en helg. men det va ganska skönt endå.
Ärtis,Tommie,Dennis & lil mixen är i sunny bitch också :( kommer hem om en vecka och imorn åker Carro och niclas till gotland, jag vill fan också bara åka iväg, skulle vara as skönt. så nu kommer typ inga vara hemma
Så ska försöka passa på att träna i veckan och ska sno mickes The sims 3, har jag bestämt så jag har något att göra :)

Nu ska jag göra varm Oboy. Puss ! :)



Ska försöka bli brunett igen.

för 2 veckor sen skulle ja bli brunett, men det blev typ nån konstig röd färg och nu e det orangt :( så imorn ska ja färga igen & hoppas fan att det ska bli bättre.. med lite slingor i :)

Godmorgon / kväll. min nya blogg, vet inte så mycket om bloggar, men nu ska jag va inne i det å skriva så mycket jag kan haha. så jag hoppas ni följer den :)  & att mitt liv ska bli intressant. :D =


Micheal jackson - grymt bra eller pedofil ?

Har tänkt på att alla mina kompisar typ hatar micheal jackson & tycker att han e bög/pedofil mm. inte en enda förutom Emma gillar typ honom. ja vet inte vad man ska tro, han e legend men han var nog inte helt frisk i huvudet endå, om dom snackar om att ta ut hans hjärna och kolla det. men man ska ju faktiskt inte tro på media, det är det sista och jag har endå gått media pogramet och man inser hur mycket skit och lögner det finns.

Jag fattar bara inte hur micheal jackson kan gå från en svart pojke till en vit kvinna, med mega ljus röst. han va ju grymt mycket bättre som ung en nu, nu blir dom flesta rädda för han och det kan man förstå, vissa bilder är ju sjukt läskiga på honom. Men han är endå king of pop och vissa låtar är sjukt bra faktiskt.

  • Earth song
  • You rock my world
  • abc
  • i want you back
  • thriller
  • bad
  • Remember the time
är ju bara några av dom låtarna som är bra, och som han lyckades sjukt bra med. sen det här med pedofilgrejen, det finns inga hundra bevis och dom tog ju pengarna, dom valde pengar istället för att få fast människan som taffsade på deras son, låter uppgjort faktiskt. och jag såg en dokumentär Living with micheal jackson där berättar han att hans bästa kompis är en 12 åring, som också är med och berättat att micheal är den bästa som finns mm. och att han sov på golver när han sov i sängen. nåra månader efter det anmälde han sin bästa vän eller hans föreldrar.
Skulle Micheal jackson va så puckad att göra det när dom precis vart med på en dokumentär? ? ?

Men det är ju endå ingen som vet den rätta sanningen, man får ju tycka vad man vill. Vet faktiskt inte vad jag tycker en :/


.

Power meet i västerås.

Vet man e skit dålig på att skriva, men det e sommar & jag orkar inte sitta vid datorn :P men i helgen var vi på power meet i västerås. och åkte cadillac, det va kul som fan & man träffa massa roliga prickar :)
men ja e så sjukt trött på att tälta nu, om 3 veckor är det kuggnäsfestivalen också, enu mer tältande :P..
men nu ska jag bli bra på att skriva :)


RSS 2.0